Bunny Ibby: Rindu..

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
12:13 AM | 0 Cloud(s)
Rindu..



Assalamualaikum.. bunny tayunk !! *kalau cikgu B.M tengok ni mesti dia kecewa. Heehhe. Sorry cikgu, :)


Oke. Farah seorang pemalas dan farah akui itu. Hikhikhik. Ada kelas tapi tak pergi. Pemalas kan ?? =,=


Biar la. bukan selalu pun :p. Bunny !! farah rindu dekat ma,abah adik-adik semua tu. :'(. Bila dekat rumah tu nak bergaduh je. Dah jauh ni ,haaa, hambik kau. Rindu la pula. Kalau ma dengan abh nasihat. Sikit pun tak nak dengar. Teruk kan bunny ??. Ma abah,akak dah tak macam tu oke. Dah janji dah kan. Akak dah ada azam baru. Nak jadi orang yang berjaya di dunia mahupun di akhirat.


Tak lupa juga my future husband. Sekarang ni dia dah jarang nak contact farah. *Sobsobsob. Tak pe la. Farah faham. Dia nak examkan. Farah minta maaf la kalau selama ni macam suka mendesak dia. *bukannya apa. Saja je tu. :p. Harap awak dapat terima diri saya ni seadanya. Kalau tak ?? . *saya redha dengan ketentuan-Nya. :)



Sebelum tidur asyik pikirkan mereka semua. Nak balik !!!. Huaarghhh !!. Tadi abah baru call. Cakap adik dapat Anugerah Cemerlang. Alhamdulillah.Yang seorang lagi tu dapat nombor 1. Syukur kepada Allah. Tinggal yang lelaki je. Tengah ambik SPM. Mi, akak doakan kau berjaya dik, Amin. 


" Ya Allah.. Semoga diriku ini menjadi anak yang solehah pada kedua ibubapaku dan isteri solehah pada suamiku dan menjadi ibu yang mithali pada anak-anakku serta jadikanlah aku saudara,sahabat dan pekerja yang menyenangkan hati " Amin amin Ya Rabbal Alaminn..


0 Comments:


Post a Comment