Bunny Ibby: Alhamdulillah...

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
2:48 AM | 0 Cloud(s)
Alhamdulillah...



Assalamualaikum Bunny !!! *bunny : Post lagi. Tadi kan dah post. * Eh. Biarlah. wekkk !!

Ada berita penting ni. Tergempar la juga. Nak ngumpat ni. Hikhikhik. *Bunny : Ngumpat ?? No ! No ! No ! Berdosa tu. Eh ? Tak apa la. Sekali sekala. HEEe. :D.

OKe . Kita start now. Dulu Farah ada la seorang kekasih ni. Tengok gaya. Masyaallah, baik sangat. Tapi bila dah lama-lama,dah boleh tahu la perangai sebenar dia ni kan. Kita bukan nak mengumpat tahu tak. Cuma nak bercerita. Untuk dijadikan iktibar. :)

Nama dia tak payah la nak disebutkan oke. Farah gelarkan dia sebagai "S". "S" ni mula-mula Farah tengok dia baik je. Rajin. Kenal dia melalui satu program. 

Bila dah lama-lama kenal tu,mulalah berjanji sehidup semati. Bagi Farah la kan,bila dah berjanji mesti la tepati. Kan kan ?? Thats my prinsip. Bila dah tamat program tu,masih lagi berhubung. Tapi,dalam beberapa bulan lepas tu,ada la satu mesej ni. Daripada seorang perempuan,dia tanya apa hubungan Farah dengan "S" ni. Tentula Farah cakap. GF dia la. Nak tahu perempuan tu cakap apa ?? . Dia cakap dia pun GF "S" ni. Dah sudah ?? Macam mana tu ?? Farah tanya punya tanya. Siasat punya siasat. *Bunny : Macam detektif Conan la pula. Hikhikhik. *Diamlah bunny !! =,=


Last-last dapat tahu memang betul dia main kayu 3. Nasib baik la Farah ni penyabat . *Alhamdulillah. Kalau tak dah lama kena kayu hoki . :D
Farah pun undur la diri. Satu hari tu bukak Facebook. Saja-saja nak tengok dia. *Bunny : Ala rindula tu .:P. *Mestila. Eh ! time tu je oke. :P

Bila dah buka tu. Tengok dia dengan orang lain la pula . Oke fine ! Nak tengok la juga sejauh mana hubungan awak tu. Sampai ke tak ke jinjing pelamin.


Pada hari ini,tanggal 7 November 2012. Tergerak pula hati ni nak tengok Facebook dia. Perempuan tu say. " Thanks la buat dia macam ni. Penipu and Bla bla bla bla. "


Masa baca nikan bunny ! Rasa bersyukur sangat-sangat !! Tak tahu kenapa. Haahahaha. Kejam tak Farah ??
Peduli apa. =,=

Farah punya la ambil masa bertahun-tahun nak lupakan dia. Dia senang-senang je cari penganti lain. Oh lelaki !!.

Sebab tu sekarang Farah tak mudah percaya dekat lelaki. Kecuali ahli keluarga sendiri.
Kepada bakal suami Farah tu. Saya minta maaf. Bukan tak nak percaya dekat awak. Tapi susah sangat. :)

Moral of the story : Jangan mudah jatuh cinta dan jangan sesekali percaya seseorang dengan mudah. :P

Oke la Farah nak pergi pasar malam ni. Nak ikut ?? Jom Jom !! Heee. Assalamualaikum.







0 Comments:


Post a Comment