Bunny Ibby: Setia itu semudah A.B.C

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
8:55 AM | 3 Cloud(s)
Setia itu semudah A.B.C


Assalamualaikum Bunny *senyum kambing*

Sakit hati. Geram. Sedih. Semua ada la. 

Masuk ni dah hampir 3 minggu dia tak contact farah. Ya Allah. ! Siapa tak rindu kan ?? *lap air mata*
Kita dah la jauh daripada dia,nak mesej dekat phone,memang tak la kan. 
Dia buat perangai lagi !! *lap air mata*
Dia langsung tak pikir pasal farah. Farah sakit ke,tak ke. Langsung tak. Sibuk dengan assignment ?? Takkan la satu mesej pun tak boleh balas ?? 

Dia sakit punya la farah risau tahap apa. Farah sakit dia ambik tak kisah. Mungkin dia terlalu SIBUK dengan assignment. 
Sampaikan tak dapat mesej langsung.Tapi asal still boleh online ?? Kenapa dia selalu macam tu ?? Hobi baru ? Oh mungkin juga. *fake smile*

Kadang-kadang farah rasa macam nak "Move On" je. Malas nak pikir. Rasa macam pe. Orang cakap SETIA tu senang. SEmudah A.B.C. Ya ! farah akui,SETIA memang senang. Tapi hati haruslah tabah. Hello ! farah pun ada perasaan juga. Kalau bercinta hati kita juga sakit nak buat apa ? Bercinta tapi macam tak dihargai. Ya Allah. Sakit. Kadang kala rasa single is better. *fuh ! ongputih dah mai*
Walaupun bosan. Tapi hati tak sakit. Tak gitu ?? :)

Ya Allah ! Berilah aku kesabaran. To semua kawan farah. Doakan kesihatan farah pulih. :)
Syukran. Assalamualaikum. 





3 Comments:

Blogger Cik Zara said...

ape kate farah yang hubungi die dulu..sesibuk mane pon mesti dia ada masa tuk tengok handphone.. :) sabar ye..

Blogger farah hidayah said...

Farah tak dapat call dia. Study jauh. Dapat hubung pun melalui laman sosial je. :')

Blogger Cik Zara said...

oo..yeke...sian jugak..huhu


Post a Comment