Bunny Ibby: Miss That Moment . . .

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
7:12 AM | 0 Cloud(s)
Miss That Moment . . .


Assalamualaikum Bunny *kenyit mata*

Fuhh !! *tiup daun* Lama dah tak update. Ada la dalam beberapa hari. Hahahhaha :D

Ok. Straight to the point. Farah kena buat satu website. Mengenai sekolah menengah farah . Buble what !! Sekolah menengah ?? Ya Allah. Lecturer ni memang ar. Saje je kan. :3
Dah la banyak kenangan manis masa sekolah menengah tu. :') *ok! Stop membebel*

Lepas tu,farah cuba la cari dekat youtube. Mana la tahu,kot-kot ada pelajar sekolah dulu upload video kat situ. Video pancaragam. *actually,farah bukan aktif sangat pun masa tu*
Tapi,ada la kenangan manis dekat club tu. :')

Kenangan yang tak dapat nak dilupakan. Cari punya cari. Jumpa jugga. *lompat katak*
Bila tengok je video tu,kenangan lama mula berputar dalam ingatan ni. *Lagu Omelet : Ingatan Lalu mula berkumandang*.
Tiba-tiba teringat dekat si dia. Yang dulu pernah menjadi manusia yang amat penting dalam hidup farah. Masa tu Form 5. Dia pengawas. Farah ni murid biasa je. Almaklum,pelajar baru dekat situ. Masuk je kelas nampak dia. *cinta pandang pertama*.

Pertama kali tegur dia,sebab ustazah suruh farah ambik note daripada buku agama dia. Kena la minta izin daripada tuannya dulu. Jantung time tu dah macam pe dah. Macam keta F1 pun ada. :D
Tapi itu semua kenangan. Tapi,yela cinta pertama. Bukannya senang nak lupa. Sob sob *lap hingus*.

Ya Allah. Awat tiba-tiba teringat dia pula ni ?? *tahu dek Mr.Pot pet tu habis la*. :)

Btw, Dia Adalah Kenangan. Dan Awak Adalah Masa Hadapan. In Sha Allah. :)








0 Comments:


Post a Comment