Bunny Ibby: Fuh !! Akhirnya . . .

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
9:24 AM | 0 Cloud(s)
Fuh !! Akhirnya . . .



Assalamualaikum Bunny . . .


Setelah bersengka mata sampai pukul 3 pagi semalam. Habis semangkuk maggi. *lapar punya pasal*. Akhirnya siap juga website yang kena hantar harini. Fuhh !! Lega. Macam baru dapat lepaskan sesuatu yang membebankan. *Ini semua poyo* .

Btw,website tu simple je. *dah memang konsepnya simple*
Tak ada la serabut sangat mata memandang tu.

Dalam nak menyiapkan projek tu macam-macam masalah datang. Sabar jela. Pikirkan orang yang nun jauh dekat sana tu. Tah sihat ke tak. To awak, Mr. Pot Pet, " Jangan lama sangat tak contact saya. Satu hari nanti kalau awak tak dapat jejaki saya lagi,jangan salahkan saya " . *ugut sikit*

Tak pe nak citer dah. Serius bosan. *Makan kotak pensel *


0 Comments:


Post a Comment