Bunny Ibby: Kena Bebel :3

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
8:07 AM | 0 Cloud(s)
Kena Bebel :3


Assalamualaikum Bunny !!

Dah seminggu kesihatan farah tak berapa sihat. Tapi tapi tapi !! Alhamdulillah. Tak da la seteruk sebelum ni. Kalau sebelum ni susah nak demam. Bila dah demam tu,memang susahla nak baiknya pun !! *Oh bahasa. :3
Tapi memang betul pun. Farah ni susah nak demam,bila dah demam,alamatnya memang tak bangun la daripada katil tu. :3. Bak kata orang,itu hanyalah ujian dari-Nya. So,kita sebagai manusia haruslah bersabar dan tabah menempuhi segala dugaan-Nya.

Btw,semalam farah chatting dengan Mr.K farah . Wah !! Rindu dia. Dah hampir seminggu kot tak online. Almaklum,kesihatan tak mengizinkan farah untuk online. Tapi tapi tapi !! yang sedihnya dia demam. :'(
Kesian dia. " Sayang ! Hope awak cepat sembuh ok. In Sya Allah. :)
Saya dekat sini sentiasa mendoakan kesejahteraan awak kat sana. :) "

Semalam farah chatting Mr.K farah tu,kena bebel sebab tak mau makan ubat. Double Hello !! Pahit la ubat tu. :3
Kalau tak makan ubat pun baik juga la. Dah start kena bebel apa lagi. Terpaksa la menahan mata ni. Almaklum. Chattingkan. Guna mata,kalau depan mata baru guna telinga. Hehehhe.

Bak kata dia,bebel tu tanda sayang. Double Hello Again !! " Bebel tandanya sayang ?? ". Saya tanya atuk Google,dia cakap " Error ". Mana awak dapat perumpamaan macam tu ?? *garu kepala.

Btw,tu sebab yang pertama kena bebel. Yang keduanya,sebab tak bagitahu yang farah demam last-last minta maaf sebab tak bagitahu kat Mr.K farah ni,yang farah demam. Sorry sayang,bukan tak mau bagitahu. Kita kan jauh. Tak mau awak risau je. :)

Ok. Time to sleep,sebab pening tahap apa dah ni. Tata Bunny !! Assalamualaikum.



0 Comments:


Post a Comment