Bunny Ibby: Ucapan..

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
7:11 AM | 0 Cloud(s)
Ucapan..


Assalamualaikum.... ehem-ehem ! Sakit tekak pula. Heeee.

Esok Hari raya aidiladha kan ?? Rasa macam capat je masa berlalu. Dikesempatan ini,farah nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Maaf zahir dan Batin . *Eh ?? Pe aku merepek ni ?? Raya korban kot ni. Hahaha.

Ahh ! abaikan. Yang penting. Raya Haji ni saya tak bersama family saya. Oke ! sedih kot. Raya korban ni korang korban pe je ? Raya Haji ni farah korban mata je. Haahhhha. Mana taknya nak buat assignment yang kena hantar 4.11.2011 ni. Aduh ! parah. Kalau yang mudah tak pe la juga . Ni nak kena buat website bagai. Argggh ! Kusut kot. Hope boleh la buat.

Oke la. To my Super Keroro. Mohamad Khairul Nizam Bin Mohammad Tahir. SElamat Hari Raya Aidiladha. Hope awak sihat senantiasa. Miss You Oke ! Miss you.





0 Comments:


Post a Comment