Bunny Ibby: Rugi Kalau Diamalkan

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
12:25 PM | 2 Cloud(s)
Rugi Kalau Diamalkan



Dekat sini jam dah menunjukkan pukul 2.09 pagi. Kalau Malaysia maybe 3.09 pagi. Time2 macam nikan masa untuk tidur. Tapi memandangkan kerja yang berlambak plus nak exam dah ni. So,redha jela. Mata pun dah macam apa dah.

                                    \


                                           OLDU O ZAMAN BEN SONRA ARARIM, Pardonda götünü yerim anam :D | via Tumblr


Eh !! Comel pula kucing tu. Hahaha. *ok !tak lawak.

Dalam dok termenung sambil memikirkan masa hadapan dan belakang. Kadang2 farah terfikir.Kenapa manusia kebanyakannya sering buat sesuatu pekerjaan sambil lewa ??? *garu kepala.
Tak fikir ke akibatnya nanti ??? Kenapa perlu menganggap sesuatu perkara tu mudah ??

Contoh : Bila lec suruh buat assignment,ada yang buat tak endah. Ada buat sambil lewa. Keesokkan nak hantar,harini baru buat. Tak ke menyusahkan diri tu ?? *kadang2 sama je. hahahha.

Tu la bila difikirkan. Macam dah jadi satu sifat dalam diri . Buat kerja sambil lewa. Even kita dah tahu benda tu boleh merugikan diri kita sendiri. Tapi kita still buat juga. *muhasabah diri.

Apa2 pun. Sama-sama lah kita renungkan. *termasuk diriku yang lemah ini. huhuhu.

Selamat Pagi !! Tidur la dengan nyenyak..



2 Comments:

Blogger Puan Siti said...

good luck ;)

Blogger farah hidayah said...

Terima Kasih ^^


Post a Comment