Bunny Ibby: Hangat-hangat Tahi Ayam . . .

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
10:54 AM | 0 Cloud(s)
Hangat-hangat Tahi Ayam . . .

Assalamualaikum !!

Setelah sekian lama menyepi. Akhirnya..  Akhirnya . . Akhirnya !!! Dapat juga update post. Hahahaha *laugh evil*.

Ok. Sekarang ni farah tengah menduduki final exam untuk semester 2. Jadi,tahun depan dah Tahun 2 la ?? Ya Allah. Rasa cepat pula berlalu.

Semua orang dalam dunia ni pernah menduduki peperiksaan kan ?? Siapa tak pernah angkat la siku. :3 Heheh. Gurau je.

Farah akui. Farah ni pemalas sikit nak baca buku ni. Suka sangat baca last minute.

Antara dialog yang sering ada dalam bermain dalam kepala :

      Masa exam : " Ya Allah,kenapa la aku tak baca buku"
      Lepas exam : " Yes ! Boleh pergi jalan-jalan! "
 
      Masa exam : " Ish ! aku dah baca tadi. Asal la tak ingat "
      Lepas exam : " Arghh ! dah habis paper pun. Tak perlu ingat semua tu. Chill "

      Masa exam : " Lepas ni ! AKu tak nak dah buat kerja last minute !" *kononnyala :)*
      Lepas exam : " Arghh ! Tak payah pikir dah pasal exam. Buat pening kepala je "

Tu la antara dialog yang paling popular. Tak gitu. ??

Moral of the story. Buat la sesuatu perkara dengan bersungguh-sungguh. Agar membuahkan hasil yang berfaedah. Ye kawan-kawanku sekalian. *Smile* .


0 Comments:


Post a Comment