Bunny Ibby: Makan-makan.

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Assalamualaikum to Muslim readers and Hi for a non-muslim Welcome to my blog. !


owner

My Fav

Contact Me

credits
5:52 AM | 0 Cloud(s)
Makan-makan.



Assalamualaikum,I,m back ! :)

Oke. Story kali ni pasal makan-makan ke ?? 
Eh ?? eh ! tak ada la. Nak cerita pasal Buki Kepong. hahahah *Oke tak lawak. 

Awak semua mesti ada crushkan ?? Macam farah juga. hheheeh*malu-malu biawak.
Hampir sebulan tahu farah usha crush farah tu . Dekat kedai makan daerah Yala,Thailand ni la.Tak tahu la dia tu anak tauke kedai ni or pekerja. Kenapa tak tanya ?? Malu oke ! Malu. Usha daripada jauh je la jawapnya. 

Nak tahu sebab apa farah usha dia ?? Sebab muka dia sebiji macam my future husband . Hehehehe*ketawa sopan. 
Seriously,memang sama. Kalau rindu dekat future husband farah tu. Mesti makan dekat kedai tu tahu.

Tengahhari tadi pergi la makan dekat situ. Dia ada !!. Aummmm *gedik sekejap. masuk-masuk je terus nampak dia. Perasaan masa tu ?? *Hanya Allah jela yang tahu. 

Tengah makan-makan then dia datang !. Dupdapdupdp kot jantumg ni. Datang bawa fon pula tu. Nak tahu dialog dia apa .?? "Ada abang dekat belakang minta no. No akak sebelah tu." *Sebab tadi pergi  makan dengan akak.

Wah !! mula-mula rasa nak gugur je jantung ni. Mana tak nya,ingatkan dia yang minta nombor akak tu. 

Tapi ! Nasib baik bukan dia yang minta no akak . Kalau tak confirm tak nak datang kedai tu lagi. *Majuk la konon. Hahhaahah.

Btw,memang best la tadi. Lawak je. Akak senior tak bagi pun no. Mesti abang tu malu kan?? Mana taknya,sampai  duduk je dekat belakang tu. Tak mau keluar lansung. *ketawa guling-guling.

Oke. Sampi sini sahaja. Next time farah story lagi oke. Assalamualaikum






0 Comments:


Post a Comment